motekonomiskfrihet.blogg.se

I framtiden vill vi kunna leva på sparat kapital. Här kommer vi skriva lite tankar och funderingar kring ekonomi och göra lite uppföljningar hur det går för våra sparade pengar.

En liten uppdatering

Publicerad 2017-09-08 09:11:00 i Sparande,

Nu är vi uppe på en 23000 på avanza. Inte blivit så mycket sparande i augusti. Däremot har vi blivit en resa och ett underbart minne rikare 💕.
Vi planerar redan en resa till, i vinter.
Som sagt så vill vi spara men fortfarande inte ha ett tråkigt liv 🤔😄. Lika bra att passa på att åka på en solsemester i vinter då sonen är 1 år. Sen kommer det bli mycket dyrare när han är över 2 år och måste ha ett eget säte på flyget. Haha övertalar oss själva att det är värt det 😄😉

I september har det hitills förts över 600 kr och vi får se om vi slänger in barnbidraget när det kommer (det borde vi göra). Men allt vi sparar är bättre än inget. Men som sagt måste vi även spara till resan.

Kommentarer

Postat av: Miljonista- miljonär vid 25

Publicerad 2017-09-27 22:09:49

Alla bäckar små räknas i sparandet! Sen tycker jag inte vinterresa behöver vara svindyrt. I Thailand tex är maten och hotell supebilligt, vi har betalat 5000 kr för mat, 5000 för hotell och 5000 för flyget när vi åkt dit senaste två åren. Tror absolut det finns barnvänliga hotell i de prisklasserna också

Svar: Det är så sant! Vi kollade lite på Thailand nu i vinter (men främst mexico, dominikanska republiken och kap verde) men vi har bestämt oss för att det blir Kroatien i sommar istället.
motekonomiskfrihet.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela