motekonomiskfrihet.blogg.se

I framtiden vill vi kunna leva på sparat kapital. Här kommer vi skriva lite tankar och funderingar kring ekonomi och göra lite uppföljningar hur det går för våra sparade pengar.

Bilbarnstol

Publicerad 2017-09-27 13:40:13 i Allmänt,

Den här månaden har vi lite extra räkningar. Men sånna kommer ju lite då och då. Blir en tajt månad men det har vi klarat förut. Tar emot lite extra hårt att vi måste köpa ny bilbarnstol speciellt den här månaden... 
 
Vi har funderat lite fram och tillbaka vad vi ska köpa för stol och har kommit fram till att vi ändå vill ha en med bas för att slippa krångla med bälten plus att de med bas tar mindre plats i bilen. 
Men såklart så är det en utav dom dyraste stolarna som passar till basen vi har. 
Det kommer alltså bli en BeSafe izi modular rf i-size (med reservation för felskrivning av namnet 😄).
Billigast är den med svart tyg tror jag. Ca pris 4200 kr. Japp! 4200 spänn...
 
I helgen är det 20% rabatt på babyproffsen (heter nått annat nu men glömmer alltid bort men typ babya) på just bilbarnstolar. Så vi måste passa på nu när det nästan är 1000 kr rabatt.
 
Det roliga är ju att vi lätt kommer kunna spara 10 000 i månaden när jag börjar jobba. Till och med 15 000 borde inte vara något problem. Är grymt taggad på att spara mer men inte lika sugen på att jobba 😄 Det är skönt ändå att jag har drygt ett halvår kvar att vara hemma med våran lilla plutt 😍.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela